Leer reparatie

Leer is een natuurproduct van onvervangbare schoonheid. Het is een van nature bijzonder sterk en slijtvast materiaal, wat ervoor zorgt dat het erg lang meegaat. Toch heeft ook leer helaas niet het eeuwige leven. Leer reparatie is daarom een uitkomst bij:

  • Het kaler worden van leer
  • Het ontstaan van krassen en scheuren
  • Craquelé (kleine scheurtjes in het leer)
  • Kleurverlies
  • Kapotte stiknaden
  • Brandgaten

Professionele leer reparatie

Een perfecte leder reparatie vereist de nodige expertise. Lederen meubels worden bij Arends Meubelstofferingen dan ook behandeld met onze professionele voedingsproducten. Het resultaat: het leer wordt weer prachtig op kleur gebracht, glanst en wordt weer soepel. Tevens repareren wij stiknaden en spuiten wij leer, wat ervoor zorgt dat uw lederen meubel een nieuw leven krijgt. Dankzij een vakkundige leer reparatie heeft u weer jarenlang plezier van uw lederen meubels!

Ruime keuze

Naast leer reparatie is het ook mogelijk om uw bank of stoel te (her)stofferen met nieuw leer. In onze collectie vindt u een ruime keuze aan vele kleuren en structuren. Van modern tot klassiek en voor iedere portemonnee. Leer spuiten, leren meubelen renoveren, kleuraanpassingen, brandgaten herstellen, beschadigd of verbleekt leer, verschoten of gebarsten leer, craquelé, kale plekken, haken, krassen, losse naden of een versleten leren oppervlakte? Op onze pagina over de kosten van stofferen vindt u meer informatie over de kosten van het bekleden van een stoel met leer. Wat uw vraag ook is, u kunt terecht bij Arends Meubelstofferingen.

Betaalbaar vakmanschap

Of het nu gaat om leer reparatie, leer herstellen, meubelstofferingen, restauratie of meubelreiniging, Arends Meubelstoffeerderij staat voor betaalbaar vakmanschap.

Lees meer over Arends Meubelstoffeerderij >

Wilt u meer informatie over leer reparatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct gratis een offerte aan.

Gratis offerte

Upload uw foto


Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe.

2 Leder Design Fauteuil Gestoffeerd In Leder
2 Leder Design Fauteuil Gestoffeerd In Leder
3 Stoel Bekleed Met Leer
4 Leren Relax Fauteul In Leder Gestoffeerd
5 Leder Fauteuil In Leer Gestoffeerd
4 Leer

Kwaliteitsbank laten stofferen omdat de zitting doorzakte en de stof op de armdelen was versleten. Als nieuw teruggekregen met prachtig cappitoneerwerk in de rug. Goed advies over de stofkeuze gekregen.

Janka Koord Zutphen

Lodewijk Arends is een vakbekwame stoffeerder. Hij werkt efficiënt en nauwkeurig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kan goed adviseren. Hij heeft de twee bankjes van mijn moeder goed en snel bekleed, zodat ik er weer jaren plezier van heb.

Jos Klap Epe

Opnieuw stofferen van grote oor fauteuil. Prima advies bij keuze van kwaliteit en kleurstelling van de stof; perfect gestoffeerd en keurig op tijd afgeleverd. Zelfs extra kussentje gemaakt van restjes van de gebruikte stof. Kortom: helemaal top en een aanrader voor uw stofferingsklussen!

Charles Albers

Mijn stoeltjes zijn precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld, prima vakwerk. Het was fijn dat ze bij mij thuis werden opgehaald en weer afgeleverd. Ik vond wel dat ik er wat lang op moest wachten (een dag of 10), maar misschien was ik wel een beetje te ongeduldig 🙂

Silvia Minke

Absolute aanrader! Lodewijk is erg vriendelijk, weet waar hij over praat, werkt hard en levert super net werk af. Netjes volgens afspraken  Ook adviseert lodewijk je goed en legt de verschillende mogelijkheden uitgebreid uit. Wij hadden er zoveel vertrouwen in, dat we ook naast het stofferen de werkstoel hebben laten reiniging . Allemaal dik in orde en tegen een nette prijs! Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan een dikke 10!

Inge Most

Mijn Gelderlander voorzien van nieuw stof. Perfect vakwerk!!. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeeropdrachten.

Marrit Bonker Apeldoorn

Eerlijk advies verkregen, heb info gevraagd voor stoffering van mijn bank, ongeveer 4 jaar oud en vies geworden, niet om aan te zien,  werd geadviseerd voor een reiniging, bank is weer helemaal schoon en nieuw fris terug gebracht, en om weer te ver komen dat de bank weer snel vies wordt is de stof geïmpregneerd ben erg tevreden over Lodewijk Arends top bedankt.

Fred Tensen Velp

Voldoen advies, servies oke, snele behandelijng echt een aanrader!

Magrieta Wilders Rheden

Bedankt voor u snelle reactie , en hulp, we zijn tevreden over het herstellen van de stoel , me moeder is blij.

Montis Visser

Mijn Pastoebankstel voorzien van nieuwe kussens. Perfect vakwerk!! Kussens gemaakt in orginele jaren 60 stijl. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeer opdrachten.

Dhr. Blokland Sliedrecht