Design

Het designmeubilair is een begrip in de meubelindustrie. Alle meubels van gerenommeerde bedrijven, zoals Artifort, Leolux, Montis, Pastoe en Gelderland, Label, Linteloo, Roset etc vallen hieronder. Deze tijdloze meubels zijn het absoluut de moeite waard om te herstofferen. Veel van deze zitmeubels hebben een sterke beuken of metalen romp. Ook zijn de vullingen van een dermate goede kwaliteit dat deze zelfs na vele jaren amper vervangen hoeven te worden.

Ruime collectie stoffen

Voor deze meubels hebben wij een ruime collectie aan mooie kwaliteitstoffen onder andere Swicht, Ohman, Ploeg, Kvadrat, Lancier, W.A leder, Saum viebahn, Hopke, finn fabrics en Keymer.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat. Of vraag direct een gratis offerte aan!

Gratis offerte

Upload uw foto


Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe.

1 Gispen Stoel Bekleed Grijze Rib Meubelstof
1 Gispen Stoel Bekleed Grijze Rib Meubelstof
2 Artfort Orange Slice Gestoffeerd Met Wolle Meubelstof
3 Artifort Oyster Gestoffeerd Lodewijk Arends
4 Artifort Hanna Gestoffeerd Wolle Meubelstof Meubelstoffeerderij Arnhem
5 Eames Bureaustoel Bekleed In Rode Meubelstof

Kwaliteitsbank laten stofferen omdat de zitting doorzakte en de stof op de armdelen was versleten. Als nieuw teruggekregen met prachtig cappitoneerwerk in de rug. Goed advies over de stofkeuze gekregen.

Janka Koord Zutphen

Lodewijk Arends is een vakbekwame stoffeerder. Hij werkt efficiënt en nauwkeurig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kan goed adviseren. Hij heeft de twee bankjes van mijn moeder goed en snel bekleed, zodat ik er weer jaren plezier van heb.

Jos Klap Epe

Opnieuw stofferen van grote oor fauteuil. Prima advies bij keuze van kwaliteit en kleurstelling van de stof; perfect gestoffeerd en keurig op tijd afgeleverd. Zelfs extra kussentje gemaakt van restjes van de gebruikte stof. Kortom: helemaal top en een aanrader voor uw stofferingsklussen!

Charles Albers

Mijn stoeltjes zijn precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld, prima vakwerk. Het was fijn dat ze bij mij thuis werden opgehaald en weer afgeleverd. Ik vond wel dat ik er wat lang op moest wachten (een dag of 10), maar misschien was ik wel een beetje te ongeduldig 🙂

Silvia Minke

Absolute aanrader! Lodewijk is erg vriendelijk, weet waar hij over praat, werkt hard en levert super net werk af. Netjes volgens afspraken  Ook adviseert lodewijk je goed en legt de verschillende mogelijkheden uitgebreid uit. Wij hadden er zoveel vertrouwen in, dat we ook naast het stofferen de werkstoel hebben laten reiniging . Allemaal dik in orde en tegen een nette prijs! Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan een dikke 10!

Inge Most

Mijn Gelderlander voorzien van nieuw stof. Perfect vakwerk!!. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeeropdrachten.

Marrit Bonker Apeldoorn

Eerlijk advies verkregen, heb info gevraagd voor stoffering van mijn bank, ongeveer 4 jaar oud en vies geworden, niet om aan te zien,  werd geadviseerd voor een reiniging, bank is weer helemaal schoon en nieuw fris terug gebracht, en om weer te ver komen dat de bank weer snel vies wordt is de stof geïmpregneerd ben erg tevreden over Lodewijk Arends top bedankt.

Fred Tensen Velp

Voldoen advies, servies oke, snele behandelijng echt een aanrader!

Magrieta Wilders Rheden

Bedankt voor u snelle reactie , en hulp, we zijn tevreden over het herstellen van de stoel , me moeder is blij.

Montis Visser

Mijn Pastoebankstel voorzien van nieuwe kussens. Perfect vakwerk!! Kussens gemaakt in orginele jaren 60 stijl. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeer opdrachten.

Dhr. Blokland Sliedrecht