ZAKELIJK

Zijn de stoelen op kantoor toe aan vervanging of vernieuwing? Is de stof van de meubels in uw vakantiepark toe aan een reinigingsbeurt? Of zitten de stoelen in uw restaurant niet meer lekker vanwege een verouderde vulling? Arends Meubelstoffeerderij biedt bedrijven een duurzame en prijsvriendelijke oplossing: meubels opnieuw stofferen. Of u nu kiest voor 100 meubelstukken, of slechts 1: de specialisten van Arends staan voor u klaar.

Kantoormeubelen

Bureaustoelen, kantinestoelen en meubels uit vergaderruimtes. Kantoormeubilair kan op den duur verslijten of qua kleur en stof niet meer passen bij uw bedrijf. Kiest u voor herstofferen, dan kiest u voor een duurzame en betaalbare oplossing.

Vraag gratis offerte aan

Horecameubilair

Zijn uw restaurantstoelen, terraskussens of ander horecameubilair niet meer representatief? Arends Meubelstoffeerderij maakt uw horecameubels weer als nieuw. Wij gebruiken hiervoor uv-werende en vuilafstotende meubelstof, zodat uw horecameubilair lang mooi blijft.

Caféstoelen, horecabanken en het herstofferen van horecakussens. Arends Meubelstoffeerderij zorgt ervoor dat uw meubilair er weer tegenaan kan.

Vraag gratis offerte aan

Meubilair voor zorginstellingen

Meubels van zorginstellingen laten herstofferen of reinigen? Arends Meubelstoffeerderij maakt enkel en alleen gebruik van de allerbeste kwaliteit stoffen en reinigingsmiddelen. Zo zijn de meubels in no time weer klaar voor de toekomst. Veiligheid is in de zorg erg belangrijk, daarom maken wij gebruik van geïmpregneerde stof die brandvertragend werkt.

Vraag gratis offerte aan

Meubels in vakantieparken en chalets

Alle meubels of kussens op een vakantiepark in één keer vervangen, is een kostbare ingreep. Gelukkig is er een duurzame oplossing: herstofferen. Arends Meubelstoffeerderij heeft genoeg vakkennis in huis om alle meubels op uw vakantiepark of chalet weer een nieuwe, frisse uitstraling te geven. En dat voor een eerlijke prijs.

Ook voor particulieren
Heeft u andere wensen? Uw bootkussens opnieuw laten bekleden? Uw eigen vakantiewoning laten herstofferen? Of de kussens van uw stacarvan of camper stofferen? Ook hiervoor bent u bij Arends Meubelstoffeerderij aan het juist adres.

Vraag gratis offerte aan

Brandvertragende stoffen

Voor bedrijven en organisaties waar (brand)veiligheid extra aandacht behoeft, maken wij gebruik van Trevira CS-materialen. Het voordeel van Trevira CS is de moeilijke ontvlambaarheid van het materiaal. Ook na veelvuldig wassen blijven de brandvertragende eigenschappen van deze stof behouden. Travira CS-stoffen zijn daarnaast rot- en schimmelvrij en voorzien van het Oko-Tex 100-certificaat. Dit houdt in dat de Trevira CS-garens vrij zijn van schadelijke stoffen.

Vraag gratis offerte aan

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen om uw project te bespreken? Neem dan contact met ons op.