Meubelstoffeerderij Apeldoorn

Meubels stofferen is een bijzonder mooi vak. Niet voor niets wordt Arends Meubelstoffeerderij Apeldoorn inmiddels gerund door de derde generatie meubelstoffeerders uit de familie. Sinds 1998 zijn we uitgegroeid tot een begrip in de provincies Gelderland, Utrecht, Drenthe en Overijssel. Iets waar we enorm trots op zijn.

Wat u van ons mag verwachten?

Als meubelstoffeerderij in Apeldoorn houden we ons bezig met het stofferen van moderne, klassieke en antieke meubelen. Maar ook voor (leer)reparaties, onderhoud, meubelreiniging en het stofferen van bijvoorbeeld bootkussens kunt u natuurlijk bij ons terecht. De mogelijkheden zijn divers en u zult versteld staan van het eindresultaat.

Lees meer over meubelstofferingen >

Vakmanschap

Betaalbaar vakmanschap staat bij Arends Meubelstoffeerderij Apeldoorn hoog in het vaandel. Dat uit zich onder meer in:

• Vakkundig en vrijblijvend advies aan huis
• Gratis offerte
• Geen voorrijkosten
• Keuze uit meer dan 350 meubelstoffen/stalen
• Snelle service (binnen 2 weken uw meubel gereed)

Keurmerk

Arends Meubelstoffeerderij Apeldoorn werkt met materialen die in het bezit zijn van het KIM-keurmerk. Dit keurmerk staat voor ‘Kwaliteits Informatie Meubelstoffen’, waarbij de stoffen worden ingedeeld in 5 klassen van slijtweerstand en de lichtechtheid van de meubelstof wordt vermeld. Daarnaast heeft dit betrekking op het advies over reiniging en onderhoud.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze meubelstoffeerderij? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan.

Meubelstofferingen

Restauratie & Reparatie

3 meubelreinigen

Meubelreiniging

Over Arends

Kwaliteitsbank laten stofferen omdat de zitting doorzakte en de stof op de armdelen was versleten. Als nieuw teruggekregen met prachtig cappitoneerwerk in de rug. Goed advies over de stofkeuze gekregen.

Lodewijk Arends is een vakbekwame stoffeerder. Hij werkt efficiënt en nauwkeurig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kan goed adviseren. Hij heeft de twee bankjes van mijn moeder goed en snel bekleed, zodat ik er weer jaren plezier van heb.

Opnieuw stofferen van grote oor fauteuil. Prima advies bij keuze van kwaliteit en kleurstelling van de stof; perfect gestoffeerd en keurig op tijd afgeleverd. Zelfs extra kussentje gemaakt van restjes van de gebruikte stof. Kortom: helemaal top en een aanrader voor uw stofferingsklussen!

Mijn stoeltjes zijn precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld, prima vakwerk. Het was fijn dat ze bij mij thuis werden opgehaald en weer afgeleverd. Ik vond wel dat ik er wat lang op moest wachten (een dag of 10), maar misschien was ik wel een beetje te ongeduldig 🙂

Absolute aanrader! Lodewijk is erg vriendelijk, weet waar hij over praat, werkt hard en levert super net werk af. Netjes volgens afspraken  Ook adviseert lodewijk je goed en legt de verschillende mogelijkheden uitgebreid uit. Wij hadden er zoveel vertrouwen in, dat we ook naast het stofferen de werkstoel hebben laten reiniging . Allemaal dik in orde en tegen een nette prijs! Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan een dikke 10!

Mijn Gelderlander voorzien van nieuw stof. Perfect vakwerk!!. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeeropdrachten.

Eerlijk advies verkregen, heb info gevraagd voor stoffering van mijn bank, ongeveer 4 jaar oud en vies geworden, niet om aan te zien,  werd geadviseerd voor een reiniging, bank is weer helemaal schoon en nieuw fris terug gebracht, en om weer te ver komen dat de bank weer snel vies wordt is de stof geïmpregneerd ben erg tevreden over Lodewijk Arends top bedankt.

Voldoen advies, servies oke, snele behandelijng echt een aanrader!

Bedankt voor u snelle reactie , en hulp, we zijn tevreden over het herstellen van de stoel , me moeder is blij.

Mijn Pastoebankstel voorzien van nieuwe kussens. Perfect vakwerk!! Kussens gemaakt in orginele jaren 60 stijl. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeer opdrachten.