Riet en bies

Iedereen kent ze wel, de mooie stoelen met een zitting van riet of bies. Stoelenmatten – het maken van rieten en biezen stoelen – is een prachtig ambacht. Bij bies draait alles om het aandraaien van de biezen tot gelijke koorden die samen een strak vlechtwerk vormen en bij riet wordt het riet gevlochten tot een prachtige webbing. Arends Meubelstoffeerderij is hier als één van de nog maar weinige stoelenmatters in Nederland gespecialiseerd in. Wij kunnen uw uw rieten stoelen repareren zodat u er weer jaren plezier van heeft! Dit doen wij door de rieting zitting te vervangen of de rieten stoelzitting te herstellen.

Stoelenmatter met jarenlange ervaring

Is uw stoelzitting versleten? Of is het vlechtwerk losgeraakt? Arends Meubelstoffeerderij repareert uw rieten of biezen meubel vakkundig, zodat u er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Als stoelenmatter hebben wij een jarenlange ervaring. Niet voor niets bieden wij, bij normaal gebruik, op deze diensten een garantie van wel 10 jaar!

Arends Meubelstoffeerderij beschikt over de volgende technieken:

  • Biezenmatten
  • Vlechtrietenmatten
  • Inslag matten
  • Papercord
  • Matten met wikkelband

Voordelig stoelenmatten

Stoelen met een rieten of biezen zitting zijn tijdloos. Waarom zou u nieuwe stoelen aanschaffen als uw eigen stoelen zich prima lenen voor een restauratie? Reparatie van uw stoelen is een duurzame keuze en scheelt in de meeste gevallen ook nog eens flink in de kosten.

Wilt u meer informatie over stoelenmatten van rieten en biezen meubels? Neem contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan.

Gratis offerte

Upload uw foto


Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe.

1 Rieten Stoel Bemat Door Lodewijk Zwolle
1 Rieten Stoel Bemat Door Lodewijk Zwolle
2 Biezen Schommel Stoel
3 Papercord Stoel
4 Riet Stoel
5 Rieten Stoel Bemat Door Lodewijk
[/vc_row]

Kwaliteitsbank laten stofferen omdat de zitting doorzakte en de stof op de armdelen was versleten. Als nieuw teruggekregen met prachtig cappitoneerwerk in de rug. Goed advies over de stofkeuze gekregen.

Lodewijk Arends is een vakbekwame stoffeerder. Hij werkt efficiënt en nauwkeurig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kan goed adviseren. Hij heeft de twee bankjes van mijn moeder goed en snel bekleed, zodat ik er weer jaren plezier van heb.

Opnieuw stofferen van grote oor fauteuil. Prima advies bij keuze van kwaliteit en kleurstelling van de stof; perfect gestoffeerd en keurig op tijd afgeleverd. Zelfs extra kussentje gemaakt van restjes van de gebruikte stof. Kortom: helemaal top en een aanrader voor uw stofferingsklussen!

Mijn stoeltjes zijn precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld, prima vakwerk. Het was fijn dat ze bij mij thuis werden opgehaald en weer afgeleverd. Ik vond wel dat ik er wat lang op moest wachten (een dag of 10), maar misschien was ik wel een beetje te ongeduldig 🙂

Absolute aanrader! Lodewijk is erg vriendelijk, weet waar hij over praat, werkt hard en levert super net werk af. Netjes volgens afspraken  Ook adviseert lodewijk je goed en legt de verschillende mogelijkheden uitgebreid uit. Wij hadden er zoveel vertrouwen in, dat we ook naast het stofferen de werkstoel hebben laten reiniging . Allemaal dik in orde en tegen een nette prijs! Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan een dikke 10!

Mijn Gelderlander voorzien van nieuw stof. Perfect vakwerk!!. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeeropdrachten.

Eerlijk advies verkregen, heb info gevraagd voor stoffering van mijn bank, ongeveer 4 jaar oud en vies geworden, niet om aan te zien,  werd geadviseerd voor een reiniging, bank is weer helemaal schoon en nieuw fris terug gebracht, en om weer te ver komen dat de bank weer snel vies wordt is de stof geïmpregneerd ben erg tevreden over Lodewijk Arends top bedankt.

Voldoen advies, servies oke, snele behandelijng echt een aanrader!

Bedankt voor u snelle reactie , en hulp, we zijn tevreden over het herstellen van de stoel , me moeder is blij.

Mijn Pastoebankstel voorzien van nieuwe kussens. Perfect vakwerk!! Kussens gemaakt in orginele jaren 60 stijl. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeer opdrachten.