Stoffen bank reinigen

Een stoffen bank reinigen, het lijkt misschien wel een onbegaanbare opgave. Niets is echter minder waar. Heeft u een hardnekkige vlek in uw bankstel? Of is hij met de tijd zijn mooie kleur verloren? Meubelreiniging door Arends Meubelstoffeerderij zorgt ervoor dat uw bank weer vuilvrij wordt en er weer prachtig uitziet.

De juiste reinigingstechniek

Bij de reiniging van uw bankstel letten we niet alleen op de aanwezige vervuiling, maar ook op de opbouw van de vezel en de kleur van de bank. Op basis daarvan bepalen wij wat de juiste reinigingstechniek is om de stoffen bank te reinigen. Onze speciale reinigingsmiddelen reinigen uw stoffen bank grondig. En dankzij het impregneren van de meubelstof krijgt uw meubilair een vuilafstotende beschermlaag. Heeft u last van schimmels of huisstofmijt? We kunnen uw meubelstuk tot diep in het koudschuim reinigen. Zo zorgt Arends Meubelstoffeerderij ervoor dat uw bankstel er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant weer schoon en fris uitziet en bovendien langer mee gaat.

Oorspronkelijke uitstraling

Uw stoffen bank reinigen resulteert ook in het feit dat de oorspronkelijke uitstraling en kleur van uw meubel weer terugkomen. U zult versteld staan van het resultaat! Het reinigen van een leren bank wordt gedaan met onze speciale leerreiniging. Het leer wordt weer op kleur en glans gebracht en wordt weer soepel.
Naast het reinigen van een stoffen of leren bankstel, kunt u bij Arends Meubelstoffeerderij ook terecht van het reinigen van fauteuils, keukenstoelen, bureaustoelen, losse vloerkleden, Perzische tapijten en ga zo maar door.

Lees meer over meubelreiniging >

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen om uw stoffen bank te laten reinigen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan.

Gratis offerte

Upload uw foto


Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe.

Reiniging(18) (Small)
Reiniging(18) (Small)
Reiniging (15) (Small)
Reiniging (16) (Small)
Reiniging (6) (Small)
Reiniging (7) (Small)
Reiniging (8) (Small)
[/vc_row]

Kwaliteitsbank laten stofferen omdat de zitting doorzakte en de stof op de armdelen was versleten. Als nieuw teruggekregen met prachtig cappitoneerwerk in de rug. Goed advies over de stofkeuze gekregen.

Lodewijk Arends is een vakbekwame stoffeerder. Hij werkt efficiënt en nauwkeurig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kan goed adviseren. Hij heeft de twee bankjes van mijn moeder goed en snel bekleed, zodat ik er weer jaren plezier van heb.

Opnieuw stofferen van grote oor fauteuil. Prima advies bij keuze van kwaliteit en kleurstelling van de stof; perfect gestoffeerd en keurig op tijd afgeleverd. Zelfs extra kussentje gemaakt van restjes van de gebruikte stof. Kortom: helemaal top en een aanrader voor uw stofferingsklussen!

Mijn stoeltjes zijn precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld, prima vakwerk. Het was fijn dat ze bij mij thuis werden opgehaald en weer afgeleverd. Ik vond wel dat ik er wat lang op moest wachten (een dag of 10), maar misschien was ik wel een beetje te ongeduldig 🙂

Absolute aanrader! Lodewijk is erg vriendelijk, weet waar hij over praat, werkt hard en levert super net werk af. Netjes volgens afspraken  Ook adviseert lodewijk je goed en legt de verschillende mogelijkheden uitgebreid uit. Wij hadden er zoveel vertrouwen in, dat we ook naast het stofferen de werkstoel hebben laten reiniging . Allemaal dik in orde en tegen een nette prijs! Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan een dikke 10!

Mijn Gelderlander voorzien van nieuw stof. Perfect vakwerk!!. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeeropdrachten.

Eerlijk advies verkregen, heb info gevraagd voor stoffering van mijn bank, ongeveer 4 jaar oud en vies geworden, niet om aan te zien,  werd geadviseerd voor een reiniging, bank is weer helemaal schoon en nieuw fris terug gebracht, en om weer te ver komen dat de bank weer snel vies wordt is de stof geïmpregneerd ben erg tevreden over Lodewijk Arends top bedankt.

Voldoen advies, servies oke, snele behandelijng echt een aanrader!

Bedankt voor u snelle reactie , en hulp, we zijn tevreden over het herstellen van de stoel , me moeder is blij.

Mijn Pastoebankstel voorzien van nieuwe kussens. Perfect vakwerk!! Kussens gemaakt in orginele jaren 60 stijl. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeer opdrachten.