Camper- en caravankussens bekleden

Helaas is de levensduur van uw camper- of caravankussens niet zo lang als die van de caravan of camper zelf. Is uw caravan of camper nog in prima conditie, maar is de bekleding aan vervanging toe? Of is de vulling van de kussens verouderd en te zacht geworden waardoor het niet meer lekker zit of ligt? Arends Meubelstoffeerderij is gespecialiseerd in caravankussens bekleden. Het resultaat van herstoffering: een tweede leven voor uw camper- en caravankussens!

Caravankussens bekleden

De stoffering van uw kussens is niet alleen een duurzame keuze, maar het scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten. In ons assortiment vindt u meer dan 350 verschillende soorten stoffen en materialen. Hierdoor kunnen we iedere gewenste uitstraling realiseren. Indien gewenst kunnen wij ook bijpassende raamdecoratie, zoals gordijnen, bij de nieuwe stoffering van uw camper of caravan leveren.

Caravankussens op maat

Een camper- of caravankussen bekleden is een ambacht, omdat deze kussens vaak afwijkende maten hebben. Een caravankussen op maat laten maken is net zozeer een precisieklus. Zijn uw oude kussens versleten en wilt u graag op maat gemaakte nieuwe kussens voor in de camper of caravan? We bespreken graag de mogelijkheden met u!

Zit- en slaapcomfort verbeteren

Naast het uiterlijk van uw caravan- of camperkussens kan ook het comfort ervan met de tijd zijn afgenomen. Denk aan verzakkingen of het zachter worden van het materiaal. Arends Meubelstoffeerderij verbetert het zit- en slaapcomfort door het opvullen met meubelpolyether. Caravankussens bekleden is dus meer dan alleen de buitenkant!

Lees meer over meubelstofferingen >

Uw caravankussens bekleden? Neem contact op voor het inplannen van een vrijblijvend bezoek op locatie of vraag direct een gratis offerte aan.

Gratis offerte

Upload uw foto


Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe.

1 Stacaravan Kussens Stoffering
1 Stacaravan Kussens Stoffering
2 Chalet Kussens Stoffering
3 Caravan Kussens Bekleden
4 Camper Stoelen Bekleden
5 Old Timer Camper Stoffering

Kwaliteitsbank laten stofferen omdat de zitting doorzakte en de stof op de armdelen was versleten. Als nieuw teruggekregen met prachtig cappitoneerwerk in de rug. Goed advies over de stofkeuze gekregen.

Janka Koord Zutphen

Lodewijk Arends is een vakbekwame stoffeerder. Hij werkt efficiënt en nauwkeurig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kan goed adviseren. Hij heeft de twee bankjes van mijn moeder goed en snel bekleed, zodat ik er weer jaren plezier van heb.

Jos Klap Epe

Opnieuw stofferen van grote oor fauteuil. Prima advies bij keuze van kwaliteit en kleurstelling van de stof; perfect gestoffeerd en keurig op tijd afgeleverd. Zelfs extra kussentje gemaakt van restjes van de gebruikte stof. Kortom: helemaal top en een aanrader voor uw stofferingsklussen!

Charles Albers

Mijn stoeltjes zijn precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld, prima vakwerk. Het was fijn dat ze bij mij thuis werden opgehaald en weer afgeleverd. Ik vond wel dat ik er wat lang op moest wachten (een dag of 10), maar misschien was ik wel een beetje te ongeduldig 🙂

Silvia Minke

Absolute aanrader! Lodewijk is erg vriendelijk, weet waar hij over praat, werkt hard en levert super net werk af. Netjes volgens afspraken  Ook adviseert lodewijk je goed en legt de verschillende mogelijkheden uitgebreid uit. Wij hadden er zoveel vertrouwen in, dat we ook naast het stofferen de werkstoel hebben laten reiniging . Allemaal dik in orde en tegen een nette prijs! Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan een dikke 10!

Inge Most

Mijn Gelderlander voorzien van nieuw stof. Perfect vakwerk!!. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeeropdrachten.

Marrit Bonker Apeldoorn

Eerlijk advies verkregen, heb info gevraagd voor stoffering van mijn bank, ongeveer 4 jaar oud en vies geworden, niet om aan te zien,  werd geadviseerd voor een reiniging, bank is weer helemaal schoon en nieuw fris terug gebracht, en om weer te ver komen dat de bank weer snel vies wordt is de stof geïmpregneerd ben erg tevreden over Lodewijk Arends top bedankt.

Fred Tensen Velp

Voldoen advies, servies oke, snele behandelijng echt een aanrader!

Magrieta Wilders Rheden

Bedankt voor u snelle reactie , en hulp, we zijn tevreden over het herstellen van de stoel , me moeder is blij.

Montis Visser

Mijn Pastoebankstel voorzien van nieuwe kussens. Perfect vakwerk!! Kussens gemaakt in orginele jaren 60 stijl. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeer opdrachten.

Dhr. Blokland Sliedrecht