Meubelstofferingen

Meubels stofferen, dat is wat Arends Meubelstoffeerderij iedere dag doet. Van een moderne bank tot een antieke stoel. En van een leren fauteuil tot een rieten krukje. Ons veelzijdige dienstenpakket als het gaat om meubels stofferen is samen te vatten in:

Waarom meubels stofferen?

Uw meubels hebben vaak een comfortabele zit en u bent misschien zelfs gehecht aan uw meubels. Nieuw is dus niet altijd beter, maar vaak realiseren mensen zich niet dat meubels zich enorm lenen voor (her)stoffering. Dankzij meubelstoffering geeft u uw meubel weer een nieuw leven. Bovendien is meubels stofferen een duurzaam alternatief en (vaak) ook nog eens veel goedkopere oplossing dan het aanschaffen van nieuw meubilair.

Na het vervangen van de vullingen en het bekleden met een nieuwe stof ziet uw bank of stoel er weer als nieuw uit. En kan deze bovenal weer jarenlang mee. Arends Meubelstoffeerderij gaat voor een verbluffend resultaat. Iets wat we al sinds 1998 dag in dag uit doen voor onze klanten.

Betaalbaar meubels stofferen

Naast het resultaat vinden wij ook betaalbaarheid erg belangrijk. Tijdens of na afloop van ons gratis advies aan huis ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met een eerlijke prijsopgave. En is een nieuwe stoffering volgens ons niet de moeite waard? Dan zullen we u dat zeker niet aanbevelen. Ook dát is eerlijk advies van Arends Meubelstoffeerderij.

Dankzij onze jarenlange ervaring in meubels stofferen hebben wij veel meubels gestoffeerd van onder meer de volgende merken: Leolux, Artifort, Gelderland, 3b, Raanhuis en Montis, Baan, Hofstede, Koekoek, Schuitema, Van Maanen, Wittmann, Poltona Frau, Linge Roset, Vitra, Cor, Martin Visser, Jori, Bench, Rolz Benz, De Sede, Pastoe Label, Harvink, Spectrum, Gispen, Arx, Young Cassina, Gergetti, B+B Italia, Durlet, Fenri, Label, Knoll, Minotti, Machalke, Linteloo, Jan des Bouvrie en Gerard van den Berg.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat of vraag direct een gratis offerte aan.

Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie van onze eerder uitgevoerde opdrachten.

Gratis offerte

Upload uw foto


Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe.

Modern

Klassiek

Design

Leer

4 Riet en Bies

Riet en bies

5 Caravan & Camper

Caravan & Camper

boot 2 (Small)

Bootkussens

8 lounge kussens bekleed

Lounge & Outdoor

Kwaliteitsbank laten stofferen omdat de zitting doorzakte en de stof op de armdelen was versleten. Als nieuw teruggekregen met prachtig cappitoneerwerk in de rug. Goed advies over de stofkeuze gekregen.

Janka Koord Zutphen

Lodewijk Arends is een vakbekwame stoffeerder. Hij werkt efficiënt en nauwkeurig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kan goed adviseren. Hij heeft de twee bankjes van mijn moeder goed en snel bekleed, zodat ik er weer jaren plezier van heb.

Jos Klap Epe

Opnieuw stofferen van grote oor fauteuil. Prima advies bij keuze van kwaliteit en kleurstelling van de stof; perfect gestoffeerd en keurig op tijd afgeleverd. Zelfs extra kussentje gemaakt van restjes van de gebruikte stof. Kortom: helemaal top en een aanrader voor uw stofferingsklussen!

Charles Albers

Mijn stoeltjes zijn precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld, prima vakwerk. Het was fijn dat ze bij mij thuis werden opgehaald en weer afgeleverd. Ik vond wel dat ik er wat lang op moest wachten (een dag of 10), maar misschien was ik wel een beetje te ongeduldig 🙂

Silvia Minke

Absolute aanrader! Lodewijk is erg vriendelijk, weet waar hij over praat, werkt hard en levert super net werk af. Netjes volgens afspraken  Ook adviseert lodewijk je goed en legt de verschillende mogelijkheden uitgebreid uit. Wij hadden er zoveel vertrouwen in, dat we ook naast het stofferen de werkstoel hebben laten reiniging . Allemaal dik in orde en tegen een nette prijs! Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan een dikke 10!

Inge Most

Mijn Gelderlander voorzien van nieuw stof. Perfect vakwerk!!. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeeropdrachten.

Marrit Bonker Apeldoorn

Eerlijk advies verkregen, heb info gevraagd voor stoffering van mijn bank, ongeveer 4 jaar oud en vies geworden, niet om aan te zien,  werd geadviseerd voor een reiniging, bank is weer helemaal schoon en nieuw fris terug gebracht, en om weer te ver komen dat de bank weer snel vies wordt is de stof geïmpregneerd ben erg tevreden over Lodewijk Arends top bedankt.

Fred Tensen Velp

Voldoen advies, servies oke, snele behandelijng echt een aanrader!

Magrieta Wilders Rheden

Bedankt voor u snelle reactie , en hulp, we zijn tevreden over het herstellen van de stoel , me moeder is blij.

Montis Visser

Mijn Pastoebankstel voorzien van nieuwe kussens. Perfect vakwerk!! Kussens gemaakt in orginele jaren 60 stijl. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeer opdrachten.

Dhr. Blokland Sliedrecht