Bootkussen bekleden

De meeste boten hebben hun eigen specifieke afmetingen en vormen. En zijn vaak voorzien van op maat gemaakte bootkussens. Zijn uw bootkussens beschadigd of versleten? En wilt u uw bootkussen bekleden? Arends Meubelstoffeerderij stoffeert uw kussens zodat u er weer jarenlang plezier van kunt hebben.

Lange levensduur

Bootstoffering is één van de specialiteiten van onze meubelstoffeerderij. Om een bootkussen te bekleden, maken we gebruik van diverse soorten skai (leer), outdoorstoffen, polyether en koudschuim. Deze materialen zijn bij uitstek geschikt voor de watersport. Ze zijn UV-straling-bestendig en kunnen zelfs tegen zout water. Niet voor niets bieden ze een lange levensduur.

Bootkussens op maat

Een bootkussen bekleden is ambacht. Maar een bootkussen op maat laten maken, net zozeer. Heeft u net een boot gekocht en wilt u de bootkussens op maat laten maken? Naast een bootkussen bekleden, kunnen we de kussens ook geheel op maat voor u maken. We komen graag aan boord om de mogelijkheden te bespreken!

Keurmerk bootkussen bekleden

De stoffen voor bootkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat de kussens perfect passen bij de sfeer van uw boot of jacht. Arends Meubelstoffeerderij Apeldoorn werkt bovendien met materialen die in het bezit zijn van het KIM-keurmerk. Dit keurmerk staat voor ‘Kwaliteits Informatie Meubelstoffen’. De stoffen worden ingedeeld in 5 klassen van slijtweerstand en ook de lichtechtheid van de stof wordt vermeld. Daarnaast heeft het keurmerk betrekking op het advies over reiniging en onderhoud. Iets wat zeker in nautische wereld bijna onmisbaar is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bekleden van bootkussens? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een gratis offerte aan.

Gratis offerte

Upload uw foto


Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe.

Boot 1a (Small)
Boot 1a (Small)
Boot 1a (2) (Small)
Boot 2 (2) (Small)
Boot 2 (Small)
Boot 3 (2) (Small)
Boot 3 (Small)

Kwaliteitsbank laten stofferen omdat de zitting doorzakte en de stof op de armdelen was versleten. Als nieuw teruggekregen met prachtig cappitoneerwerk in de rug. Goed advies over de stofkeuze gekregen.

Janka Koord Zutphen

Lodewijk Arends is een vakbekwame stoffeerder. Hij werkt efficiënt en nauwkeurig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kan goed adviseren. Hij heeft de twee bankjes van mijn moeder goed en snel bekleed, zodat ik er weer jaren plezier van heb.

Jos Klap Epe

Opnieuw stofferen van grote oor fauteuil. Prima advies bij keuze van kwaliteit en kleurstelling van de stof; perfect gestoffeerd en keurig op tijd afgeleverd. Zelfs extra kussentje gemaakt van restjes van de gebruikte stof. Kortom: helemaal top en een aanrader voor uw stofferingsklussen!

Charles Albers

Mijn stoeltjes zijn precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld, prima vakwerk. Het was fijn dat ze bij mij thuis werden opgehaald en weer afgeleverd. Ik vond wel dat ik er wat lang op moest wachten (een dag of 10), maar misschien was ik wel een beetje te ongeduldig 🙂

Silvia Minke

Absolute aanrader! Lodewijk is erg vriendelijk, weet waar hij over praat, werkt hard en levert super net werk af. Netjes volgens afspraken  Ook adviseert lodewijk je goed en legt de verschillende mogelijkheden uitgebreid uit. Wij hadden er zoveel vertrouwen in, dat we ook naast het stofferen de werkstoel hebben laten reiniging . Allemaal dik in orde en tegen een nette prijs! Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan een dikke 10!

Inge Most

Mijn Gelderlander voorzien van nieuw stof. Perfect vakwerk!!. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeeropdrachten.

Marrit Bonker Apeldoorn

Eerlijk advies verkregen, heb info gevraagd voor stoffering van mijn bank, ongeveer 4 jaar oud en vies geworden, niet om aan te zien,  werd geadviseerd voor een reiniging, bank is weer helemaal schoon en nieuw fris terug gebracht, en om weer te ver komen dat de bank weer snel vies wordt is de stof geïmpregneerd ben erg tevreden over Lodewijk Arends top bedankt.

Fred Tensen Velp

Voldoen advies, servies oke, snele behandelijng echt een aanrader!

Magrieta Wilders Rheden

Bedankt voor u snelle reactie , en hulp, we zijn tevreden over het herstellen van de stoel , me moeder is blij.

Montis Visser

Mijn Pastoebankstel voorzien van nieuwe kussens. Perfect vakwerk!! Kussens gemaakt in orginele jaren 60 stijl. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeer opdrachten.

Dhr. Blokland Sliedrecht