Stoel bekleden

Een stoel of bank bekleden zorgt ervoor dat u uw stoel weer nieuw leven inblaast. Dankzij het vervangen van de stof ziet uw stoel er weer als nieuw uit en kan deze bovendien weer jarenlang mee. Een duurzaam alternatief en het is in de meeste gevallen ook nog stukken goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe stoel. De mogelijkheden zijn zeer divers. U zult versteld staan van het eindresultaat.

Gespecialiseerd in bank of stoel bekleden

Arends Meubelstoffeerderij is gespecialiseerd in het (her)stofferen van stoelen en banken. We houden ons bezig met zowel moderne als klassieke en antieke meubelen. Ook voor reparatie, onderhoud en meubelreiniging kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Naast het bekleden van de ‘buitenkant’ van uw meubel, kunnen wij ook aanpassingen verzorgen aan de ‘binnenkant’. Denk aan het opnieuw opvullen van uw stoel met meubelpolyether, koudschuim, dons of kapok of het vernieuwen van het verenpakket. Hiermee maken we uw stoel weer klaar voor de toekomst. Oftewel: uw stoel bekleden voor een betaalbare prijs.

Meubels op maat

Stoel bekledenEen veelgestelde vraag is of wij ook zitmeubels op maat aanpassen. Het antwoord is: ja. Voldoet uw stoel qua comfort niet 100% aan uw wensen? Of heeft u rugklachten en wilt u uw stoel of bank hiervoor op maat laten aanpassen? Dan bent u bij Arends Meubelstoffeerderij aan het juiste adres. Wij kunnen meubelpolyether en koudschuim speciaal voor u op maat snijden om het gewenste zitcomfort te realiseren. Na het herstofferen van uw stoel voldoet deze volledig aan uw wensen en ziet deze er bovendien weer als nieuw uit!

Lees meer over Arends Meubelstoffeerderij >

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak inplannen voor een gratis advies aan huis? Neem dan contact met ons op. Of vraag direct een gratis offerte aan via onze website.

Gratis offerte

Upload uw foto


Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe.

Meubelstofferingen

Restauratie & Reparatie

3 meubelreinigen

Meubelreiniging

Over Arends

Kwaliteitsbank laten stofferen omdat de zitting doorzakte en de stof op de armdelen was versleten. Als nieuw teruggekregen met prachtig cappitoneerwerk in de rug. Goed advies over de stofkeuze gekregen.

Janka Koord Zutphen

Lodewijk Arends is een vakbekwame stoffeerder. Hij werkt efficiënt en nauwkeurig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kan goed adviseren. Hij heeft de twee bankjes van mijn moeder goed en snel bekleed, zodat ik er weer jaren plezier van heb.

Jos Klap Epe

Opnieuw stofferen van grote oor fauteuil. Prima advies bij keuze van kwaliteit en kleurstelling van de stof; perfect gestoffeerd en keurig op tijd afgeleverd. Zelfs extra kussentje gemaakt van restjes van de gebruikte stof. Kortom: helemaal top en een aanrader voor uw stofferingsklussen!

Charles Albers

Mijn stoeltjes zijn precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld, prima vakwerk. Het was fijn dat ze bij mij thuis werden opgehaald en weer afgeleverd. Ik vond wel dat ik er wat lang op moest wachten (een dag of 10), maar misschien was ik wel een beetje te ongeduldig 🙂

Silvia Minke

Absolute aanrader! Lodewijk is erg vriendelijk, weet waar hij over praat, werkt hard en levert super net werk af. Netjes volgens afspraken  Ook adviseert lodewijk je goed en legt de verschillende mogelijkheden uitgebreid uit. Wij hadden er zoveel vertrouwen in, dat we ook naast het stofferen de werkstoel hebben laten reiniging . Allemaal dik in orde en tegen een nette prijs! Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan een dikke 10!

Inge Most

Mijn Gelderlander voorzien van nieuw stof. Perfect vakwerk!!. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeeropdrachten.

Marrit Bonker Apeldoorn

Eerlijk advies verkregen, heb info gevraagd voor stoffering van mijn bank, ongeveer 4 jaar oud en vies geworden, niet om aan te zien,  werd geadviseerd voor een reiniging, bank is weer helemaal schoon en nieuw fris terug gebracht, en om weer te ver komen dat de bank weer snel vies wordt is de stof geïmpregneerd ben erg tevreden over Lodewijk Arends top bedankt.

Fred Tensen Velp

Voldoen advies, servies oke, snele behandelijng echt een aanrader!

Magrieta Wilders Rheden

Bedankt voor u snelle reactie , en hulp, we zijn tevreden over het herstellen van de stoel , me moeder is blij.

Montis Visser

Mijn Pastoebankstel voorzien van nieuwe kussens. Perfect vakwerk!! Kussens gemaakt in orginele jaren 60 stijl. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeer opdrachten.

Dhr. Blokland Sliedrecht