Stoel reinigen

Vlekken op uw stoel? Zelf in de weer gaan met soda, warm water of andere wondermiddeltjes brengen de stoel vaak alleen nog maar meer schade toe. Professioneel uw stoel laten reinigen is daarentegen een meubelvriendelijke én effectieve oplossing.

Voor veel mensen zijn vlekken een doorn in het oog. Een meubelstuk verliest tenslotte zijn charme door vuil. Kiest u voor stoel reinigen? Dan maakt u vervanging overbodig en u krijgt toch een prachtige ‘nieuwe’ stoel terug.

Stoel reinigen

Gestoffeerde meubels krijgen door onze intensieve manier van schoonmaken een nieuw leven. Daarnaast is stoelreiniging:

  • kostenbesparend
  • toepasbaar op vrijwel alle stoffen
  • geschikt voor huis-, kantoor-, caravan- en bootmeubels

Reinigingstechniek

Voor Arends Meubelstoffeerderij is elk meubel uniek. We letten op de opbouw van de vezel, de kleur en kijken natuurlijk naar het type vervuiling. Op basis hiervan kunnen we een geschikte reinigingstechniek bepalen. Met speciale reinigingsmiddelen komen we tot de kern van de vlek, zodat we de stoel reinigen op een zo grondig mogelijke manier.

Resultaat

Met effectieve stoelreiniging zorgen we ervoor dat de bekleding er weer schoon en fris uitziet en laten we de oorspronkelijke kleur van het meubelstuk weer tot leven komen. Daarmee geven we een meubel, zoals een stoel of fauteuil, de gewenste uitstraling weer terug.

Leren stoel

Heeft u een leren stoel in uw bezit met een akelige vlek? Ook deze stoel reinigen wij voor u. Arends Meubelstoffeerderij behandelt leren meubels met een speciale techniek. Hierdoor wordt het leer weer op kleur en glans gebracht en wordt het leder weer net zo soepel als eerst.

Contact of gratis offerte

Wilt u meer weten over stoel reinigen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem persoonlijk contact met ons op.

Gratis offerte

Upload uw foto


Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wij sturen u zo snel mogelijk een passende offerte toe.

Meubelstofferingen

Restauratie & Reparatie

3 meubelreinigen

Meubelreiniging

Over Arends

Kwaliteitsbank laten stofferen omdat de zitting doorzakte en de stof op de armdelen was versleten. Als nieuw teruggekregen met prachtig cappitoneerwerk in de rug. Goed advies over de stofkeuze gekregen.

Janka Koord Zutphen

Lodewijk Arends is een vakbekwame stoffeerder. Hij werkt efficiënt en nauwkeurig. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kan goed adviseren. Hij heeft de twee bankjes van mijn moeder goed en snel bekleed, zodat ik er weer jaren plezier van heb.

Jos Klap Epe

Opnieuw stofferen van grote oor fauteuil. Prima advies bij keuze van kwaliteit en kleurstelling van de stof; perfect gestoffeerd en keurig op tijd afgeleverd. Zelfs extra kussentje gemaakt van restjes van de gebruikte stof. Kortom: helemaal top en een aanrader voor uw stofferingsklussen!

Charles Albers

Mijn stoeltjes zijn precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld, prima vakwerk. Het was fijn dat ze bij mij thuis werden opgehaald en weer afgeleverd. Ik vond wel dat ik er wat lang op moest wachten (een dag of 10), maar misschien was ik wel een beetje te ongeduldig 🙂

Silvia Minke

Absolute aanrader! Lodewijk is erg vriendelijk, weet waar hij over praat, werkt hard en levert super net werk af. Netjes volgens afspraken  Ook adviseert lodewijk je goed en legt de verschillende mogelijkheden uitgebreid uit. Wij hadden er zoveel vertrouwen in, dat we ook naast het stofferen de werkstoel hebben laten reiniging . Allemaal dik in orde en tegen een nette prijs! Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan een dikke 10!

Inge Most

Mijn Gelderlander voorzien van nieuw stof. Perfect vakwerk!!. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeeropdrachten.

Marrit Bonker Apeldoorn

Eerlijk advies verkregen, heb info gevraagd voor stoffering van mijn bank, ongeveer 4 jaar oud en vies geworden, niet om aan te zien,  werd geadviseerd voor een reiniging, bank is weer helemaal schoon en nieuw fris terug gebracht, en om weer te ver komen dat de bank weer snel vies wordt is de stof geïmpregneerd ben erg tevreden over Lodewijk Arends top bedankt.

Fred Tensen Velp

Voldoen advies, servies oke, snele behandelijng echt een aanrader!

Magrieta Wilders Rheden

Bedankt voor u snelle reactie , en hulp, we zijn tevreden over het herstellen van de stoel , me moeder is blij.

Montis Visser

Mijn Pastoebankstel voorzien van nieuwe kussens. Perfect vakwerk!! Kussens gemaakt in orginele jaren 60 stijl. Gratis twee losse hoofdkussens meegestoffeerd. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Komt aan huis met de stalen en neemt alle tijd. Deskundig advies. Gratis bezorging. Het juiste adres voor uw stoffeer opdrachten.

Dhr. Blokland Sliedrecht